Onze pralines

Een goede praline is puur genot ...

Onze pralines zijn onze paradepaardjes. We leggen er ons hart en onze ziel in om u met elke creatie te verrassen en te verleiden. Iedere praline is gemaakt van de beste originechocolade en gevuld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit die we over de hele wereld selecteren. Hazelnoten uit Piëmonte, vanille uit Madagascar, Californische amandel, vintage likeuren, verse munt, basilicum, Japanse yuzu, Iraanse citroen ... de smaken en structuren die we in ons ruim assortiment verwerken, beantwoorden aan de hoogste norm. Geniet ervan.

  • Kies uit meer dan 60 unieke pralines.
  • Ballotins naar wens, van 250g tot 1kg.
  • Deluxe-geschenkdoos met een exclusieve selectie.
  • Elke ballotin bevat tekst en uitleg.

Hieronder enkele voorbeelden uit ons assortiment...

Ballotindoos en pralines bedrukken met uw logo?

Bel ons op 057 207 207

Cardemom M

Ganache van cardemom op een laagje agrum pâte de fruit

Infusion de cardamom et pâte de fruit agrumes

Infusion of cardamom and arum fruit jelly

Framboos F

Frambozenpanache me 'Mexique' origine chocolade

Ganache aux framboises chocolat origine 'Mexique'

Ganache with raspberry and origin 'Mexique' chocolate

Mozart M/F

Lichtgezouten chocolade karamel

Caramel au chocolat demi-sel

Lightly salted chocolate caramel

Gecarameliseerde melk M

Zachte emulsie van melk en origine chocolade

Emulsion douce de lait et chocolate d'origine

Soft emulsion of milk and origine chocolate

Aardbei-munt M

Fris duo van muntganache en een crème van aardbeien

Couple de ganache à la menthe et une crème de fraises

Fresh duo of mint ganache and strawberry cream

Citroengras M

Ganache van Arriba chocolade met een infusie van vers citroengras

Ganache de chocolat Arriba parfumée d'une infusion de citronelle

Origin Arriba chocolate with lemon grass infusion

Yuzu M

Jelly van limoen in combinatie met een infusie van yuzu

Jelly de citron vert et une infusion de yuzu de Japon

Lemon jelly in combination with an infusion of yuzu from Japan

Speculoos M

Rijkgevulde hazelnootcrème met stukjes knapperige speculoos

Crème de noisettes riche en morseaux de spèculoos crustillant

Riche hazelnut cream with crispy bits of speculoos biscuit

Bresilienne W

Gecarameliseerde bresiliennenootjes vermengd met een fijngewalste praliné

Praliné finement roulé et melangé avec des noisettes brésiliennes

Fine rolled praline mixed with chopped and caramelized nuts

Etoile M

Pâte de fruits van cassis met een ganache van steranijs

Cassis et anis étoilé

Star-anise and cassis

Alumette F

Praliné van Californische amandel, geroosterd met rode zoutkristallen

Praliné d'amande californiennes grillées avec cristaux de sel rouge

Praline of Californian almonds,roasted with red salt crystals

Bol M

Vanillecréme met een stukje ananas gedrenkt op kirsch

Crème à la vanille aver un morseau d'ananas au kirsch

Vanille cream with a piece of kirsch flavored pineapple

Truffe M

Praliné met vers geroosterde pompoenpitten

Praliné avec des grains de citrouille fraîchement torréfiées

Praline with freshly roasted pumpkin seeds

Mandarin M

Perfecte harmonie van vanillecréme en mandarin likeur

Harmonie parfaite de crème vanille et liqueur de mandarin

Perfect harmonie of vanilla cream and mandarinliqueur

Kaneel M-F

Gianduja met crisp van peperkoek en kaneel

Gianduja croustillant avec une nuance de pain d'épices et cannelle

Gianduja crisp with a touch of gingerbread and cinnamon

Mango F

Ganache van mango

Ganache à la mangue

Mango ganache

Fudge M

Zachte chocoladekaramel omhuld met originechocolade uit Java

Caramel mou enrobé de chocolat d'origine de Java

Soft chocolat caramel covered with origin chocolate from Java

www.calinor.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.