Een goede praline is puur genot ...
Onze pralines zijn onze paradepaardjes. We leggen er ons hart en onze ziel in om u met elke creatie te verrassen en te verleiden. Iedere praline is gemaakt van de beste originechocolade en gevuld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit die we over de hele wereld selecteren. Hazelnoten uit Piëmonte, vanille uit Madagascar, Californische amandel, vintage likeuren, verse munt, basilicum, Japanse yuzu, Iraanse citroen ... de smaken en structuren die we in ons ruim assortiment verwerken, beantwoorden aan de hoogste norm. Geniet ervan.
- Kies uit meer dan 60 unieke pralines.
- Ballotins naar wens, van 250g tot 1kg.
- Deluxe-geschenkdoos met een exclusieve selectie.
- Elke ballotin bevat tekst en uitleg.
Hieronder enkele voorbeelden uit ons assortiment...
Ballotindoos en pralines bedrukken met uw logo?
Cardemom M
Ganache van cardemom op een laagje agrum pâte de fruit
Infusion de cardamom et pâte de fruit agrumes
Infusion of cardamom and arum fruit jelly
Framboos F
Frambozenpanache me 'Mexique' origine chocolade
Ganache aux framboises chocolat origine 'Mexique'
Ganache with raspberry and origin 'Mexique' chocolate
Mozart M/F
Lichtgezouten chocolade karamel
Caramel au chocolat demi-sel
Lightly salted chocolate caramel
Gecarameliseerde melk M
Zachte emulsie van melk en origine chocolade
Emulsion douce de lait et chocolate d'origine
Soft emulsion of milk and origine chocolate
Aardbei-munt M
Fris duo van muntganache en een crème van aardbeien
Couple de ganache à la menthe et une crème de fraises
Fresh duo of mint ganache and strawberry cream
Citroengras M
Ganache van Arriba chocolade met een infusie van vers citroengras
Ganache de chocolat Arriba parfumée d'une infusion de citronelle
Origin Arriba chocolate with lemon grass infusion
Yuzu M
Jelly van limoen in combinatie met een infusie van yuzu
Jelly de citron vert et une infusion de yuzu de Japon
Lemon jelly in combination with an infusion of yuzu from Japan
Speculoos M
Rijkgevulde hazelnootcrème met stukjes knapperige speculoos
Crème de noisettes riche en morseaux de spèculoos crustillant
Riche hazelnut cream with crispy bits of speculoos biscuit
Bresilienne W
Gecarameliseerde bresiliennenootjes vermengd met een fijngewalste praliné
Praliné finement roulé et melangé avec des noisettes brésiliennes
Fine rolled praline mixed with chopped and caramelized nuts
Etoile M
Pâte de fruits van cassis met een ganache van steranijs
Cassis et anis étoilé
Star-anise and cassis
Alumette F
Praliné van Californische amandel, geroosterd met rode zoutkristallen
Praliné d'amande californiennes grillées avec cristaux de sel rouge
Praline of Californian almonds,roasted with red salt crystals
Bol M
Vanillecréme met een stukje ananas gedrenkt op kirsch
Crème à la vanille aver un morseau d'ananas au kirsch
Vanille cream with a piece of kirsch flavored pineapple
Truffe M
Praliné met vers geroosterde pompoenpitten
Praliné avec des grains de citrouille fraîchement torréfiées
Praline with freshly roasted pumpkin seeds
Mandarin M
Perfecte harmonie van vanillecréme en mandarin likeur
Harmonie parfaite de crème vanille et liqueur de mandarin
Perfect harmonie of vanilla cream and mandarinliqueur
Kaneel M-F
Gianduja met crisp van peperkoek en kaneel
Gianduja croustillant avec une nuance de pain d'épices et cannelle
Gianduja crisp with a touch of gingerbread and cinnamon
Mango F
Ganache van mango
Ganache à la mangue
Mango ganache
Fudge M
Zachte chocoladekaramel omhuld met originechocolade uit Java
Caramel mou enrobé de chocolat d'origine de Java
Soft chocolat caramel covered with origin chocolate from Java